Donatie aan De Roodkapjes

De eerste mantelzorger, was dat Roodkapje?”

Ingrid de Geus en Marjo Koppert, alias De Roodkapjes, ontwikkelden een initiatief voor iedereen die te maken heeft mantelzorg.

Mantelzorgers helpen om een goede balans te vinden tussen zorg voor de ander, en zorg voor zichzelf. Dat is wat De Roodkapjes doen. In Hoek van Holland startten zij een pilot waarbij ze mantelzorgers een Dag zonder zorgen boden. Het project kreeg overweldigend enthousiaste reacties. 

Dankzij mede ondersteuning van Kringloopwinkel De Recycling kunnen De Roodkapjes nu ook Westlandse Mantelzorgers mee nemen op hun bijeenkomsten.

Tijdens de “Dag zonder zorgen” nemen De Roodkapjes kleine groepen mantelzorgers mee naar buiten. Er is ruimte voor je persoonlijke verhaal, maar het doel is vooral ontspanning te creëren, zodat je weer met nieuwe energie en goede tips verder kunt.