De Winkel

Veel keus voor een lage prijs

In onze winkel zijn allerlei soorten producten te vinden. Elke week zetten onze vrijwilligers nieuw binnengebrachte spullen in de winkel.

Ook bieden wij door het jaar heen  seizoensspullen aan. Denk bijvoorbeeld aan Kerst- en Paasspullen rond de feestdagen en camping- en strandspullen in de zomer.

In de koppen hieronder kunt u zien uit welke afdelingen onze winkel bestaat en wat zij u te bieden hebben. Dit is slechts een selectie van ons grote aanbod.

725 m2 winkeloppervlak

Twee verdiepingen

Kleingoed & Decoratief

Gaaf servieswerk, prachtig glaswerk, handig kookgerei, praktische spullen voor huis, -kantoor, -sport of….

Deze afdeling heeft een enorm assortiment en wordt bijna elke dag voorzien van nieuwe items.

Woninginrichting

Bij de afdeling woninginrichting kunt u terecht voor al u grote meubels, stoelen en kleinmeubels. Ook grote hangende lampen en wekelijks mooie, nieuwe schilderijen.

Elektronica

Op de afdeling elektronica vindt u elektrische apparaten. Ook lampen en witgoed valt onder deze afdeling, maar zijn op andere plekken in de winkel terug te vinden.

Boeken, Muziek en Beeld

Boeken-, muziek- en beeld hoek spreekt voor zich. Op deze afdeling komt u voor al uw kijk- en leesplezier met honderden DVD’s en boeken. Ook is er met genoeg keuze aan cd’s en vinyl, zowel singles als LP’s, genoeg voor de muziekliefhebber terug te vinden.

Kleding en Speelgoed

Op de eerste en enige verdieping is onze kleding- en speelgoedafdeling te vinden. Een heel veelzijdige afdeling met allerlei soorten kleding. Ook zijn er schoenen, tassen en sieraden te vinden. Voor de kinderen is er een speciale afdeling met kinderkleding en een aparte hoek met allerlei kinderspeelgoed. Eigenlijk dus te veel om op te noemen, kom anders gezellig eens kijken!

Koffiecorner

Bij de koffiecorner komt u lekker langs voor een drankje en een tussendoortje tijdens het winkelen. De koffiecorner is te vinden op de eerste verdieping