Diensten

Een innamepunt voor vrijwel al uw gebruikte spullen!

U kunt bij ons nagenoeg al uw goederen inleveren. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan glazen, boeken, kookgerei, kleding, meubels en elektronische apparaten. Ook kapotte elektronische apparaten nemen wij graag van u aan, want sinds 2020 zijn wij partner van Wecycle

Ook lege en gebruikte spullen kunt u bij ons inleveren. Onder andere brillen, kaarsen, inktcartridges, batterijen en oude mobieltjes nemen wij graag van u aan. Na inzameling worden deze producten aan verschillende goede doelen geschonken of geupcycled tot nieuwe producten.

Inzamelpunt

Bij ons kunt u naast uw nog bruikbare spullen, ook spullen inleveren die al het einde van hun bestaan hebben bereikt. Een deel van deze spullen wordt direct ingezameld en gedoneerd aan goede doelen. Een andere deel van de goederen wordt gesorteerd en gerecycled, waarna de opbrengsten hiervan ook naar goede doelen gaat. Kapotte elektronische apparaten nemen wij ook aan, want sinds 2020 zijn wij partner van Wecycle. Bij onze ingang kunt u de meeste spullen inleveren bij ons inleverpunt (zie foto). Grote elektronische apparaten kunt u bij de inname aan de achterkant van het gebouw inleveren.

Ophaaldienst

In overleg met onze vrijwilligers kunt u een afspraak maken om thuis uw spullen op te laten halen. Vul hiervoor het aanvraagformulier in dat u onder aan deze pagina kunt vinden.  Onze vrijwilligers halen de spullen gratis bij u op. Bij het ophalen van de spullen dienen deze op de begane grond te staan. Wij halen spullen op in de regio binnen het Westland, Hoek van Holland, Kijkduin, Loosduinen en ook Maassluis. Bekijk vooraf goed welke spullen we wel en niet ophalen. Dit kunt u terug vinden bij de veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

In de kopjes hieronder vindt u antwoorden op een aantal veelgestelde vragen met betrekking tot de inname en het ophalen van goederen.

Bij de kringloop nemen we een aantal goederen (momenteel) niet in. Uit jarenlange ervaring hebben we goed kunnen opmaken welke spullen nog wel verkocht kunnen of zullen worden. Ook kan het zo zijn dat we op het moment geen ruimte hebben in onze winkel of opslag voor grotere artikelen. Onder de spullen die we momenteel niet innemen, vallen:

  • Chemisch afval en verf  (m.u.v. batterijen)
  • Leren & stoffen meubilair met een duidelijke beschadiging
  • 3-zits bankstellen en grote kasten
  • 2-persoonsbedden
  • Autobanden (met en zonder velg)

Wij halen spullen gratis op in het hele Westland, Hoek van Holland, Loosduinen, Kijkduin en Maassluis.

Er gelden een aantal spelregels voor het ophalen van goederen. Indien deze niet worden nageleefd, kunnen onze vrijwilligers besluiten de spullen niet mee te nemen. Dit zijn:

  • De spullen staan bij het ophalen op de begane grond tenzij de woning per lift te bereiken is.
  • U geeft van te voren door wat voor spullen we bij u zouden kunnen ophalen.
  • De spullen moeten echt herbruikbaar zijn en niet kapot.
Aanvraagformulier ophaaldienst
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 10 bestanden uploaden.